Ja tenim data pel dia Spax i Speedpoint a Solanellas!

La nostra cita anual amb Spax està a punt d’arribar. El 23 de novembre del 2023 disposaràs dels millors preus en cargoleria de la marca alemanya. 

Anota aquest dia al calendari i aprofita el 10% de descompte addicional que oferim en productes Spax i Speedpoint. Però això no és tot! També obtindràs fantàstics regals en funció de l’import de la teva comanda:

  • Superior a 250€: ampolla isotèrmica Spax
  • Superior a 450€: set de jardineria ABC
  • Superior a 595€: auriculars Sony WI-C310 Neckband
  • Superior a 990€: assortiment d'embotit ibèric (llom - salsitxó - xoriço - pernil)
  • Superior a 1.600€: pota de pernil 50% raça ibèrica (4,5 - 5 kg)
  • Superior a 2.700€: tauleta Samsung Galaxy A8

Per què Spax?

És considerada la marca principal del sector de la fusta i compte amb solucions innovadores, resistents i d'alta qualitat. La cargoleria destaca per la seva avançada tecnologia:

  • Cap múltiple: a l’interior del cap hi ha innovadors nervis de fresat per facilitar el cargolat i aconseguir una major fixació. 
  • 4-cut: la punta del cargol es clava sense perforar la fusta, evitant així el seu trencament i estellament. El perfil ondulat ofereix un cargolat ràpid sense dificultat des del cap fins a la punta.

 

Aquests productes s’adapten tant a l’espai interior com exterior. Són la solució perfecta per unir taulers de fibra MDF sense que aquests se separin de forma senzilla i amb acabats permanents. 

Què diferencia Spax d’altres marques? 

El seu tret principal és la inversió en Investigació i Desenvolupament (I+D). Tenen patents úniques com, per exemple, la punta autotrepant del model Spax M per a treballar amb MDF sense que els taulers es trenquin.

Comptem amb una àmplia gamma de productes específics per treballar amb la fusta, responent a qualsevol necessitat que tinguis i adaptant-se a l’acabat que vulguis aconseguir.

Com puc fer la comanda?

Ja pots fer la teva comanda per aprofitar el descompte i adquirir els regals que hem preparat per al 23 de novembre del 2023. 

És molt senzill. Només has d'indicar la quantitat de caixes de cargoleria Spax i/o Speedpoint i la seva referència. Ho pots fer a través de diferents mitjans: 

  1. Enviar un correu a ferreteria@solanellas.com.
  2. Trucar al telèfon 93 731 73 12. 
  3. Anar a la nostra botiga (ctra. de Rubí, 304. 08228 Terrassa).
  4. Omplir el formulari de contacte de la nostra pàgina web. Fent clic AQUÍ hi accediràs directament. 
  5. Dirigir-te al teu comercial de confiança i demanar-li. 

Des de Solanellas, t’informarem del preu total i de si tens algun regalet esperant a la botiga, així com del dia que podràs recollir la teva comanda. 

No deixis escapar aquesta oportunitat amb preus irrepetibles i esquiva l'increment de preus perquè pujaran un 3%, tant en productes Spax com Speedpoint, a partir de gener del 2024. 

Ara és el moment d’adquirir la caragolaria necessària per al teu dia a dia!

#Ferreteria