Cuines Solanellas

Cuines Solanellas és la divisió dedicada als professionals fusters i botigues especialitzades en el muntatge de cuines. Aquí trobareu tota mena de mobiliari: mòduls, portes, calaixos i taulells o encimeras, així com accessoris i complements per oferir un servei complet als vostres clients.

Distribuïm i fabriquem mobiliari. Escollim amb cura els nostres proveïdors i nosaltres mateixos fabriquem mòduls i columnes d’alta qualitat, fets amb els millors materials i uns acabats perfectes i duradors. Trieu entre el nostre catàleg de mides estàndard o demaneu-nos que us els fem a mida. Disposem també dels accessoris per a la instal·lació de mòduls a terra i paret, i de complements per a l’equipament interior com botellers, raconers i cistells.

El nostre ampli catàleg de portes per a moble de cuina us permet escollir entre una gamma assortida d’estils i colors i entre més de 150 dissenys. També distribuïm algunes de les millors marques de calaixos del mercat europeu, amb les solucions més innovadores per a l’emmagatzematge.

Per als projectes que inclouen un taulell de cuina fet de fusta, de prefabricat o d’un material diferent dels tradicionals, a Solanellas tenim diverses solucions: taulells de compacte amb el nucli negre o amb el nucli blanc, d’última tendència; taulells HPL, que permeten una àmplia varietat de colors, i superfícies de materials ultraavançats com el Solid Surface de la marca suïssa Franke.

Doneu als vostres projectes un acabat integral amb els nostres kits d’il·luminació LED i els nostres electrodomèstics. Treballem amb fabricants i marques reconegudes per proporcionar-vos servei i qualitat en tots els detalls.

Us convidem a comprovar la qualitat i la funcionalitat de tots els nostres mobles, accessoris i complements visitant l’espai d’exposició que tenim a les instal·lacions de Can Guitard. Un total de 270 m2 que podeu visitar sols o acompanyats dels vostres clients, que d’aquesta manera podran conèixer de primera mà els nostres productes.

Notícies

Fabricació de mòduls de cuina de 19 mm d’alta qualitat

A Solanellas fabriquem els mòduls Higher de 19mm de gruix amb màquines que fan servir tecnologies punta,...
#Cuines

Com netejar la teva superfície de FENIX

En aquest article t'ensenyarem com netejar la teva superfície de FENIX de forma adequada per a poder...
#Cuines

Com comprar o fer una comanda?

Per telèfon

T 93 784 95 21

Venint

Ctra. de Gràcia a Manresa
(ctra. de Rubí), 304 Terrassa

Per e-mail

cuines@solanellas.com

Per què cuines Solanellas?

Després de 30 anys d’existència, la divisió de cuines de Solanellas està totalment consolidada. En l’actualitat tenim més de 700 clients i el darrer any hem proveït material i accessoris als professionals per a muntar més de 4.000 cuines.

Ens distingeix la gran varietat de mobles i acabats que posem a disposició dels nostres clients, l’alta qualitat dels productes que fabriquem i distribuïm, i el tracte i l’agilitat en el servei d’entrega al professional.

Les xifres

Dissenys de portes
D'exposició de cuines
Clients
Cuines suministrades l'últim any

Distribuïdors oficials de