NOVETAT! Portes bisellades de fabricació pròpia

Cada cuina és única. Ho tenim claríssim! 

A Solanellas treballem per aconseguir solucions de qualitat per una de les estances que més està canviant. La cuina ha passat de ser una zona amb fogons a una estança oberta i multifuncional per fomentar la interacció. 

Seguint les tendències del mercat, recentment hem decidit fabricar portes amb bisell amb la tecnologia més avançada del mercat per garantir resultats d'alta qualitat. Amb més de 40 models per escollir. Les nostres portes aporten funcionalitat, elegància i innovació. 

Disseny sense poms ni tiradors: la tendència handleless

Una de les característiques més destacables de les portes bisellades és que no necessiten poms ni tiradors. Aquest concepte cada vegada és més popular, ja que suprimeix la necessitat dels tiradors tradicionals i incorpora mecanismes alternatius, com el bisellat, que permeten obrir les portes sense elements externs. 

Apliquem aquest disseny a totes les unitats de la cuina (els armaris de paret - les unitats baixes - els armaris alts - els calaixos) aconseguint una estètica moderna, elegant i neta. A més a més, ofereix beneficis funcionals facilitant la neteja de les portes i proporcionant un entorn sense obstacles i, per tant, més accessible. 

Més de 40 models per escollir 

Oferim una àmplia selecció de materials i acabats: 

  • 23 colors de Fenix: tonalitats de màxima qualitat i elegància.
  • 5 colors de Perfect Matt Lacat d'Egger: fusió del classicisme de la laca i la durabilitat pròpia de la tecnologia d'última generació. 
  • 7 colors en melamines de Finsa i Egger.
  • 4 colors en PET: opció ecològica i duradora. 
  • 2 colors en HPL (High Pressure Laminate): resistent a l'ús intensiu en àmbits públics com el sanitari i el cultural.

Per què escollir les portes bisellades de Solanellas? 

  • Disseny funcional sense poms ni tiradors per aconseguir un entorn sense soroll visual. 
  • Més de 40 dissenys amb diferents materials com PET, HPL, Fenix, Finsa i Egger. 
  • Fabricació pròpia i a mida per adaptar-nos a les teves necessitats. 
  • Preus competitius i ajustats a cada pressupost.
  • Terminis de lliurament ràpids. 

Som conscients que el ritme del mercat és exigent i, per això, ens comprometem a oferir un servei àgil sense que afecti la qualitat del producte. En comptar amb una producció pròpia assegurem que el teu projecte no pateixi retards. 

Estem preparats per oferir-te la solució que més s'adeqüi a les teves necessitats, tant si es tracta d'una reforma petita com d'una gran, amb pressupostos personalitzats. 

L'equip de Solanellas dona vida als teus projectes amb portes bisellades pràctiques, elegants i de qualitat.

Contacta amb nosaltres per a més informació!

#Cuines