Solanellas, nou distribuïdor del Grup Egger

 

Ens complau anunciar que som distribuïdors oficials del Grup Egger a Catalunya. Gràcies a aquest acord de col·laboració, comptem amb melamines, laminats i cantells, així com 8 dissenys d'encimeres. 

 

 

Jornades formatives  

Rémi Latute, Responsable Regional de Vendes, ha tingut diverses formacions amb el personal de Solanellas. Ha presentat el catàleg de productes amb els diferents acabats i ha explicat les seves funcionalitats i les possibles aplicacions.

Aquestes sessions han esdevingut clau perquè l'equip comercial disposi del coneixement i els recursos necessaris de cara a oferir una atenció al client de qualitat. 

Ens sentim especialment identificats amb la marca austríaca perquè també és una empresa familiar amb més de 60 anys d'història, que vetlla pel medi ambient i les generacions futures. Defensen uns valors ben definits, situant la qualitat, el progrés i el respecte com a base de la seva activitat. 

La distribució dels productes d'Egger se suma a la de FINSA - empresa de la qual som distribuïdors preferents a Catalunya des de fa més de 40 anys -, permetent-nos oferir un ampli i complet ventall de melamines a la nostra clientela. 
 

A Solanellas fem equip!

#Org